mission1

Patiënten voorlichting

We zien een wereld waar tandartsen niet alleen de dentale problemen van de patiënt behandelen, maar waarin zij ook de tijd nemen om de patiënt in te lichten om klachten te voorkomen.
Net als in andere medische werkvelden, is in de tandheelkunde ‘preventie’ de sleutel tot het bereiken van een goede mondgezondheid.
Het is van belang dat u regelmatig de tandarts bezoekt en dit het liefst vanaf de jongere jaren. Het is de verantwoordelijkheid van elke ouder om zorg te dragen voor een goede mondgezondheid van hun kinderen, door regelmatig met hen de tandarts te bezoeken.

Patiënt tevredenheid

We streven niet alleen naar een wereldklasse dienstverlening, maar we doen ook ons best om ervoor te zorgen dat onze patiënten tevreden zijn met onze behandelingen. Ook als dat samenhangt met andere werkvelden in de tandheelkunde, is het van belang dat onze patiënten tevreden zijn met de diensten van hun tandarts. Studies hebben aangetoond dat een ongezonde mond de oorzaak kan zijn van meerdere psychologische en sociale problemen. Bij Tandartsenpraktijk Houtwijk zorgen we niet alleen voor uw dentale gezondheid – We zorgen voor u!

mission2

mission3-1

“We zorgen samen voor een gezond gebit!”

— Dr. Kogias