Als u ontevreden bent met uw glimlach, gebit of mond, biedt onze esthetische tandheelkunde in Den Haag, ook wel cosmetische tandheelkunde, een goede oplossing. Met een esthetische behandeling veranderen we uw gebit volledig. Samen zorgen we voor een gezond gebit:

  • Comfortabele en doelmatige behandeling
  • Tevreden patiënten gingen u voor
  • Gespecialiseerd in patiënten met angst voor de tandarts

Neem contact met ons op als u vragen heeft over wat esthetische tandheelkunde is. We leggen u graag alles uit tijdens een afspraak.

070 404 2008 Contactformulier

Kosten esthetische tandheelkunde

De kosten van esthetische tandheelkunde variëren per situatie. Hierdoor is het niet mogelijk om een kostenoverzicht te bieden. De prijzen zijn afhankelijk van een aantal zaken, zoals de benodigde behandeling en de behandelingsduur.

Onze esthetische behandelingen

Bent u op zoek naar een tandarts die esthetische tandheelkunde verricht? Tandartsenpraktijk Houtwijk biedt diverse behandelingen. Heeft u bijvoorbeeld last van verkleurde tanden? Dan is bleken een goede oplossing. Maar bent u niet tevreden met de vorm van uw tanden? Dan kijken we naar de mogelijkheden van facings. Tijdens een consult bespreken we de behandelingen en laten we u voorbeelden zien. Bij Tandartsenpraktijk Houtwijk bieden we diverse behandelingen:

Facings

Als u wittere tanden wilt of als u de vorm van uw tanden wilt veranderen, is een facing van porselein of composiet een mogelijke oplossing. Porseleinen facings gaan tussen de 7 en 20 jaar lang mee. Facings van composiet gaan ongeveer 5 jaar mee. Indien de cosmetische facing beschadigd raakt, repareren we deze weer. De facings beschadigen uw gebit niet.

Tanden bleken

Als u niet tevreden bent met de kleur van uw gebit, is het bleken van uw tanden een geschikte oplossing. Het bleken van tanden wordt ook vaak gecombineerd met het zetten van facings. Het is mogelijk dat de facings witter zijn dan de rest van uw tanden. Door uw tanden te bleken, zorgt u ervoor dat uw tanden allemaal even wit zijn. Om de behandeling comfortabeler en doelmatiger te maken, gebruiken we lasers. Hoelang het resultaat aanhoudt, is afhankelijk van de verzorging van uw gebit. Met een goede verzorging houdt het resultaat een paar jaar aan. Bleken zorgt niet voor een beschadiging aan uw gebit.

Contact

Heeft u vragen over esthetische tandheelkunde in Den Haag? Neem dan contact met ons op.

070 404 2008 Contactformulier

“Esthetische tandheelkunde gaat niet alleen om het uiterlijk. Het verbetert ook uw zelfvertrouwen.”
— Dr. Kogias