Bent u op zoek naar een tandarts voor kindertandheelkunde in Den Haag? Bij Tandartsenpraktijk Houtwijk zorgen we ervoor dat het gebit van uw kind gezond is en blijft. Omdat het voor kinderen al snel spannend kan zijn om naar de tandarts te gaan, zorgen we ervoor dat uw kind extra aandacht krijgt. We nemen alle behandelingen van tevoren uitgebreid door, zodat u en uw kind goed op de hoogte zijn. Daarnaast:

Plan direct een afspraak in door contact met ons op te nemen.

070 404 2008 Contactformulier

Al jong naar de tandarts

Kinderen krijgen als ze 6 maanden oud zijn al hun eerste tanden. Vervolgens verliezen ze vanaf ongeveer 6 jaar oud hun melktanden en krijgen ze hun blijvende tanden. Om schade aan het melkgebit én het volwassen gebit te voorkomen, is het van belang dat kinderen al op jonge leeftijd langskomen bij de tandarts. Omdat kinderen al snel bang zijn om naar de tandarts te gaan, gebeurt het regelmatig dat kinderen te weinig langskomen. Zonder een goede mondhygiëne bestaat de kans dat het kind gaatjes of levenslange gebitsproblemen krijgt. Voorkom dit door langs te komen bij onze tandarts voor goede kindertandheelkunde in Den Haag.

Werkwijze kindertandheelkunde

Bij Tandartsenpraktijk Houtwijk bieden we comfortabele behandelingen voor kinderen. Omdat we weten hoe we kinderen moeten benaderen en geruststellen, zorgen we ervoor dat de behandelingen comfortabel verlopen. Tijdens een eerste afspraak bekijken we het gebit van uw kind en bespreken we wat er moet gebeuren. We nemen extra tijd, zodat uw kind kan wennen aan de ruimte en de tandartsstoel. Komt uw kind voor een behandeling langs? Dan leggen we alles uitgebreid uit, zodat het kind weet wat er gaat gebeuren. U kunt bij ons terecht voor onder andere fluoride behandelingen en sealen. Als uw kind bang is voor de tandarts, helpen we om dit te overwinnen. Neem contact met ons op om een afspraak in te plannen.

Contact

Voorkom deze problemen en kom langs bij onze tandarts gespecialiseerd in kindertandheelkunde in Den Haag.

070 404 2008 Contactformulier

“Het is voor kinderen belangrijk om al op jonge leeftijd de tandarts te bezoeken.”
— Dr. Kogias